Rızık ve Borç Duası Borçtan Kurtulmak İçin Okunacak Mühim Dua

Dünya hayattında çeşitli zor durumlarla karşılaşılabilir bu durumda yapılması gereken Yüce Allah’a sığınılmak ve ondan duayla istemektir. Bu zorluk anlarından birisi de maddi ve ekonomik zorluklardır. Ekonomik zorluklar veya maddi borçlardan kurtulmak için okunacak dua ve sureler ile Allah’tan rızık konusunda yardım istemek lazım gelirki sıkıntılarımızdan kurtulalım bizde sizin için çeşitli islami kaynaklardan alınan rızık ve borç için okunması tavsiye edilen duayı sizlerle paylaşıyoruz.

Bu duayı neye muhtaç iseniz onun için okunabilirsiniz. Rızık, Evlilik, Ev, İş, Düşmana karşı, Akıl zeka kesliği, Bereket, borç için. Bu duada (Fetih) yani gizli Bereket kapısının anahtarı sırları bulunur. Bu duayı okuyana bereket kapıları açılır. İsmi Azam bu dua içinde zikredilir.


Dua Arapça Okunuşu

Dua Türkçe Okunuşu

Estağfirullahe'llezi la ilahe illa hüve'l-Hayyu'l-Q(k)ayyum , Bedi'a's-semavati ve'l-ard ve beynehuma min cemi'i. Cürmi ve Zulmi ve ma ceneytuhu A'la nefsi ve etubu ileyhi!

Ya Allah, Ya Vahidu, Ya Ehadu, Ya Mevcud, Ya Cevadü, Ya Vacidü, Ya Mucidü, Ya Basitu, Ya Kerimu Ya Vehhabu

Ya Ze't-tavl, Ya Ganiyyu, Ya Muğni, Ya Fettahu, Ya Alim, Ya Halim, Ya Rezzaku, Ya Hayyu, Ya Kayyum, Ya Rahman, Ya Rahim, Ya Bedi'a's-semavati vel ard, Ya Ze'l-Celali ve'l İkram, Ya Hannanu, Ya Mennanu (İnfehni binefhatin minke tuğnîni biha ammen sivake)

Dua Manası

Sen bana tarafından öyle bir hâyır ve bereket esintisi ikram et ki onun vesilesiyle senden başkalarına beni müstağni kılsın. Eğer fetih talep ediyorsanız, işte muhakkak fetih size gelmiştir.

(Enfal:19) Gerçekten biz sana pek açık tam bir fetihle büyük bir fetih ihsan ettik.

(Fetih:1) Allahtan büyük bir yardım ve pek yakın bir fetih nasip olacaktır. 

(Essaff:13) Ayeti kerimeleri hürmetine bana maddi ve manevi fetihler ve genişlikler ihsan eyle.

Ey Allah, Ya Ganiyyu, Ya Muğni, Ya Hamidu, Ya Mecidu, Ya Mubdiu, YaMu'idu Ya Rahim, Ya Vedud, Ya Ze'l-Arşi'l-Mecid, Ya Fe'aÂlen lima yuridu, isimlerinin yüzü hürmetine Ey dilediğini yapan Haramına karşı yasak ettiğin şeylere bulaşmamam için bana helalinle kafi gel ve fazl-u keremin ile beni senden gayrine muhtaç etme. Zikri koruduğun gibi benide koru. Resüllerine yardım ettiğin gibi bana da nusretini bahşeyle Şüphesiz sen her şeye hakkıyla gücü yetensin. Amin.

Dergi Sayfaları


Peki bu konu hakkında siz ne düşünüyorsunuz sizde bu konuda bilginizi veya sorularınızı yorumlar kısmına bırakabilir ve yeni bilgilere ulaşmak için devam tuşuna basabilirsin 

Yorum Gönder

YORUM YAP

Daha yeni Daha eski

Facebook